Sobre mi

Entenc l’exercici professional com a resultat de la cerca continuada de nous coneixements teòrics i pràctics, dins l’àmbit de la psicología clínica i de la psicoterapia psicoanalítica.

L’atenció a les persones, pensada des d’una perspectiva holística i relacional, on el víncle, la confiança, el respecte i la privacitat són claus, a l’hora de realitzar un treball psicoterapeutic.

La salut mental entesa des d’una concepció dinàmica, la qual varia al llarg de la vida. Així doncs, no és qüestió d’estar del costat de la salut o per contra, del costat de la patologia, sinó més aviat es tracta d’un camí continuo, en el qual ens situarem de manera diferent en relació als moments vitals, experiències personals, característiques de personalitat i recursos als quals podem optar en un moment determinat de la vida. El treball introspectiu i d’anàlisi personal ajuden a elaborar la pròpia història personal, a tenir un major coneixement dels recursos personals i així, augmentar la fortalesa del jo, per tal de viure amb major autenticitat, desig i responsabilitat cap a la pròpia persona.

  • Formació continuada en seminaris, cursos, jornades relacionats amb l’atenció psicològica a nens, adolescents, adults i gent gran. 

Membre del col·legi oficial de psicòlegs de Catalunya.

 

 

 

 

 

 

 

Col·laboracions:

Barcelona 
Ana Porras es licenciada en Psicología y experta en Terapia Sistémico-Familiar y en Psicoterapia Psicoanalítica. Se dedica a la atención psicológica de personas, especialmente, adultos y adolescentes, que requieren acompañamiento especializado para afrontar conflictos emocionales que afectan a su día a día. La palabra, la escucha y el compromiso ocupan un papel protagonista en el proceso terapéutico según su punto de vista. La consulta está ubicada en LLuís Sagnier, 61 de Barcelona, en el barrio de Horta-Guinardó. No obstante, también ofrece la opción de realizar Terapia On-line en casos determinados. Si buscas una psicóloga en Barcelona, te recomiendo contactar con Ana a través de su página web.